maanantai 30. tammikuuta 2012

La Rambla, Paral-lel, Plaza de Catalunya..

Kuukausi takana ja nyt jo alkaa noi paikat tulla liian tutuiksi? Hullua, mutta totta. Aina kun lähdetään NOran kanssa töistä, yritetään löytää uusia reittejä, ettei kyllästyis tohon työmatkaan. Viime perjantaina eksyttiin.. Mm. löydettiin pieniltä kujilta monia kivoja outlet ja kenkäkauppoja. Not goood.

Töissä viime viikolla suht samaa. Kyselyjä hotelleihin, ruokalistojen päivitystä, tietokantojen päivittämistä. Ja puheluihin vastaaminen käy jo entistä enemmän helpommaksi, jeee! Ainoa mitä huomaan tässä työssä on, että istuminen paikallaan on todella, todella vaikeeta. Ja aamuheräämiset kello 7.10 ei näin maanantaisin pahemmin nappaa. 

Nora paistattelee päivää Arenasin ostoskeskuksen katolla.Meillä aloittaa kohta uusi ruotsalainen tyttö ja pääsen sen kanssa tässä parin viikon päästä tutustumaan Barcelonan hotelleihin. Kivaa! Ja odotan jo ihan innolla, että pääsen sitten keväämmällä jo tekemään opastuksiakin. Tätä materiaalia töissä on kyllä niin valtavan paljon, että vie paljon aikaa ennen kun tuun tajuamaan miten kaikki toimii. 

Käytiin muuten myös äänestämässä viime viikolla Noran kanssa. Joo ja tietty Barca-Real Madrid peliä oltiin katsomassa keskiviikkona meidän tossa lähellä sijaitsevassa kuppilassa. En kestä.. Se oli ihan hullua!! PS. Pepe on ääliö ja Messi on paras. 

Ja saatiin uusi kämppis tänne asumaan (oli se kyl aika vaikeetakin), HUGO. Hugo on siis ranskalainen opiskelija. =)) Ja viikonloppu meni tietysti sit baareissa. Tää on ihan hullua bailausta, ens viikonloppu sais luvan olla jo hiukka rauhallisempi(?) Oli kyl ihan hauskaa tehdä lauantaina oma pub crawl meidän tossa lähistöllä, El Ravalissa. 


JA KYLLÄ, täälläkin on ilmat kylmentyny, eilen vaan ehkä +8 ja meinattiin jäätyä. Me ei siis varmaan olla oikeesti Suomesta Noran kanssa.

Plaza de España
HAH.

Besitos y saludos,
Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti