sunnuntai 22. tammikuuta 2012

trabajo, fiesta y sol!

Hola! 

Takana aivan uskomattomat 3 viikkoa Espanjan auringon alla ja koti-ikävä: NADA! Saavuin Espanjaan ekan kerran jo 3 vuotta sitten ja tää vaan aina vetää puoleensa. Barcelona on uskomattoman kaunis, täällä saa todellakin yhdistettyä kaupunkiloman ja rantaloman. Kaupunki on levittynyt myös niin laajalle alueelle, ettei mitään suurempaa tungosta oo missään ollut. Tulin tekemään työharjotteluni Fasadalle, Incoming matkatoimistolle viideksi kuukaudeksi, minkä jälkeen valmistun matkailuvirkailijaksi Helmi Liiketalousopistosta. 

Barcelonaan saavuin 2.1. maanantaina ja uudenvuoden vietin Torreviejassa kavereiden kanssa. Matkustin n. 600 kilometriä bussilla, junalla ja taksilla koko päivän 3 laukun kanssa ja voin kertoo että toi maanantai ei ollut mikään hirveen hauska.. Anyway.. Kaverini Noora tuli Barcelonaan myös maanantaina Helsingistä ja yövyttiin keskustan hostellissa pari yötä, etsittiin asuntoja pari päivää. Noora tekee harjoittelun Scancomingilla, eli kummatkin siis incoming toimistossa. Me sitten löydettiin monien sattumien kautta aivan ihana asunto ihan keskustasta, La Ramblan lähettyviltä. Töihin kävelee 20 minuuttia ja metropysäkkikin on ihan 2 minuutin päässä. 

Työpäiviä on nyt takana 10, joten pikkusen oon jo päässyt jyvälle, mutta opittavaa riittää kyllä joka päivä. Ekalla viikolla kattelin mitä muut teki, ja viime viikon kohokohta oli, kun pääsin työpaikkaohjaajani mukaan päiväretkelle viinitilalle (asiakkaita n.20) ja kokemus oli aivan uskomaton! Oli ihana päästä tutustumaan paikkoihin Barcelonan ulkopuolellakin. Tää viikko taas hurahti tarjouksien laatimisessa, tein kyselyjä hotelleihin ja hoidin puhelinliikennettä, sekä päivitin asiakastietoja tietokantoihin. Hullu viikko!

Energiaa kuitenkin riitti vielä viikonlopulle ilmeisesti aika paljonkin.. Perjantainahan oli tarkoitus lähtee parille. Oikeesti mun parit toimii, mut ei näköjään täällä. Olin jo neljältä kyllä menossa himaan, mutta sitten alakerran lattaribaarin työntekijät sai houkuteltua mut johki toiseen latinoclubille ja minähän lähdin. Pääsin taas tutustumaan uusin ihmisiin.. Myös alakerran baarin omistajiin, joiden kanssa jo vähän kehiteltiin muutamia ideioita, että menisin tuonne baariin töihin lauantaisin viiden tunnin vuoroja tekemään. Oon aikasemminkin ollut töissä baarissa, joten se olis tuttua hommaa ja sais vähän "taskurahaa". Harjottelustahan kun ei palkkaa tule.. 

No näistä yhteenvetona: I <3 BCN !

Huomenna taas kohti uusia haasteita! 
Gracias y besitos! ;)

Saludos,
Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti