torstai 9. helmikuuta 2012

Hej och god morgon!

Buenos días!

Hmm.. Joo. Kiirettä on riittäny! Istun toimistossa, taas jälleen, ja ulkona on ihana aurinkoinen keli. Eilen oli kivaa, tänään ei. Olin siis opettelemassa salsaa ja kattoo Barcelona-Valencia peliä. Ja jee, Barca voitti taas! Claro!

Viime viikolla sain lähetettyä monia indis tarjouksia, tein varauksia hotelleihin ja vahvistuksia/laskuja asiakkaille. Ja, mainittakoon, että viime perjantaina tein ihan ekat soitot espanjaksi hotelleihin. Olen hyvin ylpeä itsestäni.
Tällä hetkellä olen tekemässä yhtä isompaa projektia, ja aion keskittyä pelkästään sen tekemiseen seuraavat pari päivää (tai mun tahdilla pari viikkoa). Meille tuli myös toimistolle kutsu hotelliin coctail-presentacióniin, olis ollu tänään, mutta en usko et näillä oloilla hirveesti lähetään kokkereihin.
Helena aloitti myös viime viikolla täällä, hän on meidän ruotsi vahvistus. Me ollaan myös puhuttu ruotsia, ei hirveen kehuttavilla tuloksilla, mutta koitetaan kuitenkin puhua joka päivä edes vähän.. :)

Mulla pitäis olla kans hiihtoloma tässä jossain vaiheessa? Haluaisin kauheesti lähtee jonnekkin reissuun, en vaan usko että budjetti antaa periks.
Kyllä täälläkin loma varmasti kuluu hyvin.

Ensi viikolla alotan espanjan iltakurssit, kestää siis 4 viikkoa ja ne on aina tiistaisin ja torstaisin 19-21, eli suoraan sitten duunista sinne. Odotan innolla, koska haluan niiiin kovasti oppia lisää.

Kohta on taas viikonloppu! Apua, tää aika menee ihan liian nopeasti taas..
Haluan, että lämpenee. Vieläkin on "normaalia kylmempää", hitto! Mutta olen ostanut kyllä pipon, kaulahuivin ja talvikengät. Ehkä mä pärjään. Kyl se lämpö sieltä saapuu.. Nyt jatkan töitä!

Puss och kram,
Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti