tiistai 28. helmikuuta 2012

Lomalomaloma.....

Buenos días,

Hyvin täällä edelleen menee! En halua koskaan lähteä pois. Aika menee liian nopeeta, ollaan oltu täällä jo 2 kk? Aivan käsittämätöntä. Mulla ei varsinaisesti oo kyllä ikävä suomea, mutta perhettä, sukulaisia ja kavereita kylläkin! Voitteko jo tulla kyläilee? Kyl meille mahtuu.. Majoitus Koskinen&Nurminen residenssisähän on 5 tähden luokkaa.

Btw, tällä viikolla ei tuu samaan majotusta hotelleista kyllä sitten mistään, täällä on World Mobile Congress, mikä lie.. On siis joka vuosi Barcelonassa. Viime vuonna tänne kerty noita bisnesmiehiä n. 50 000, mutta tänä vuonna niitä on täällä 60 000 henkee. Ja wau, nokia julkaisi myös täällä uuden mallinsa!!

Töissä menee entistäkin paremmin, tosin viime viikko oli aika hiljanen johtuen suomen hiihtolomista, mutta eiköhän se taas tästä ala vilkastumaan.
Nyt oon kirjottanu huonelistoja ja tehny tietokantojen päivittämistä. Jotain fudislippuja varmaan toimitan hotelleihin loppu viikosta ja toivon et hotelleilla ois jo sen verran rauhallisempaa ens viikolla, että vois mennä hieman tutustuu niihin Helenan kanssa.

Enää 3 työpäivää jäljellä ja sitten HIIHTOLOMA JA PARIISI!!! Ihanaa. Ens sunnuntaina lähdetään myös mun työkaverini kanssa Montserratin vuorelle, siellä on sellainen luostari, mihin saatan jopa myöhemmin tekemään opastuksia, joten hyvä päästä hieman tutustumaan tähän.

Kelit alkaa lämpenee.. Tehtiin piknik Noran kans sunnuntaina ja pysty olee jo hetken ilman pitkähihasta. ;) Hihi.

¡Hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti