keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Primavera!

Holaaa!


Hirveesti tapahtunu taas kaikkee.. Mut ekaksi vähän töistä alkuun.


Viime viikon olin kokonaan hiihtolomalla, mutta sitä edellinen viikko meni aika kivasti. Kävin toimittaa fudis lippuja hotelleihin ja tutustumassa HCC St Moritziin. Tein taas normaalisti varauksia, vahvistuksia, kyselyitä hotelleihin. Nyt viimeset 2 päivää on menny aika kiireellä, ja sain kanssa muutamia ruotsalaisia caseja hoidettavakseni loppuun. Työpaikkaohjaajani Olli lähti reissun päälle ja täten hoidan muutamia hänen juttujaan myös. Olen huomannut, että mitä vain voi kuitenkin tapahtua..
Työkaverini joutui lähtemään eilen Madridiin päiväksi tarkastaakseen, että sinne tulevalla ryhmällä sujuu kaikki hyvin. Alan joka tapauksessa entistä enemmän tajuamaan näitä asioita, joka päivä tulee jotain uutta vastaan. Jostain syystä tää toimistossa istuminenkaan ei enää niin paljon puuduta, vaikka ulkona onkin +20 astetta ja aurinko paistaa.
Kuulemma kiire alkaa vasta kohta tosissaan, kun noita ryhmiä alkaa tulla sisään. Hui. Ja tosiaan nyt jo puolessa välissä harjottelu, mihin tää aika menee?


No mutta, loma alkoi kivasti toissa sunnuntaina sillä, että lähdin tän mun työkaverin Sarin kanssa Montserratin luostarille. Matkustettiin sinne reilu tunti junalla (sijaitsee n.50 km Barcelonasta luoteeseen) ja sen jälkeen toisella vuoristojunalla 20 min luostarille. Tän jälkeen lähdettiin vaeltamaan sinne vuoren huipulle (1235 metriä). Oli hauskaa! 2,5 tunnin kävelyn jälkeen olin hyvin onnellinen junassa istuessani ja jalat kiitti maanantaina. Toi reissu oli todella hyvä tehdä, sillä meidän ryhmiä tulee menemään sinne kyllä jatkossakin ja voin ehdottomasti suositella kaikille käyntiä tuolla, jos Barcelonaan eksyy!


Ja koettiin Noran kanssa ihana ylläri kun ihana rakas kämppiksemme Hugo oli ottanut ja lähtenyt. Jättänyt vain avaimet eteiseen, ei lappua, ei mitään. Ihanaa tutustua ranskalaisiin, JEEE! Tästäkin oppii.. Ei noil sopimuksil näköjään oo mitään virkaa sittenkään.


Sain onneks vähän rauhottua pari päivää olemalla vaan kotona ja sitten viime torstaina suunnattiin aamulla sinne Ranskaan. Pariisi oli todella kaunis ja ihana, mutta.. En vois koskaan kuvitella asuvani siellä. Ihmisillä hirvee kiire, jotenkin tosi jännittyny tunnelma verrattuna tänne. Ne rakennukset oli kaikki saman värisiä ja näkösiä. Eikä merta. Mutta ihanaa silti oli, teki hyvää nähdä jotain muuta paikkaa! Hieman kallis tosin kanssa..


Ei sit muuta, takas töiden pariin -> Hasta luego ;)


Besos!


Saludos,
Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti