perjantai 4. toukokuuta 2012

Fiesta del trabajo, NO!

Buenos días!

Vihdoinkin tältä viikolta löytyi hiljaisempi hetki blogin kirjoittamiseen. Hihi.
Eli tää viikko ollu yhtä kiirettä taas! Oon saanu hoitaa tällä viikolla noita indis kyselyitä (mitä on tullu aika kiitettävästi) ja hyvää harjoitusta ollut! Pääsin myös toimittamaan taas fudis lippuja hotelliin.

Viime viikolla oltiin tosiaan töiden jälkeen kolleegani Sarin kanssa coctail kutsuilla Barcelonan ehkä hienoimmassa ja tunnetuimassa 5 tähden hotellissa, Starwoodsin W-hotellissa. Luultiin tosiaan, et päästään vähän nautiskelee näkymistä sieltä kattotasanteen baarista ja nauttimaan ruuasta ja juomista, mutta menikin vähän eri tavalla.. 3 tuntia istuimme siis loppujen lopuksi juttelemassa eri Starwoods hotellien myyntiedustajien kanssa. Eikä hetkeäkään ollut, että oltaisiin oltu pöydässä kahdestaan. Anyway, hauskaa oli! Ja voitin arvonassa lahjakortin Starwoodsin Sheraton Hotel Santa Mariaan (5 tähden, sijaitsee Madridin lähellä) yhdeksi yöksi avecin kanssa. Ah, aivan varmasti meen kesällä!

Sitten käytiin myös lauantaina Sarin kanssa testaamassa uutta palvelua nimeltään Vicicling, missä pyöräillään ensiksi Penedezin viinitila-alueella (Barcelonasta ajaa n. tunnin), ja minkä jälkeen tutustutaan viinitilaan ja viineihin. Me kokeilimme tätä puolen päivän retkeä ja nautin tästä aivan suunnattomasti! Ihanat maisemat ja raikas ulkoilma. Tosin tuon 4 tunnin jälkeen olimme kyllä aivan poikki ja pienet päiväunet oli otettava kotiin päästyään.

Sellainen kiva viikko! Ja vappu oli tosiaan täälläkin tiistaina, mutta me ei edes lähdetty ulos Nooran kanssa maanantaina, kun oltiin niin väsyneitä viime viikonlopun juhlinnasta. (Meidän ihana ystävämme ja luokkalaisemme Miia saapui viihdyttämään meitä Lontoosta).

Ja sain juuri kuulla, että lähden vähän oppimaan ja tekemään lentokenttä transfereita nyt sunnuntaina ja sitä seuraavana.. JEAH!

Hasta luego y buen fin de semana!

Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti