keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Carnaval Barcelona/Sitges!

Buenos días,


Hace sol ahora y 13 grados.. Me gusta. Eilen alkoi espanjan kurssi, sitä on sitten 2 tuntii tiistai ja torstai iltaisin töiden jälkeen. Ryhmä on todella pieni, mun lisäksi kiinalainen, slovakialainen ja puolalainen. Hassua.. Opettaja on mukava ja hyvä sen vuoksi, ettei hän puhu lainkaan englantia.


Eilen oli kans ystävänpäivä, sain Noralta ihanan kylpysetin, kun oon vähänä hurahtanu tohon kylpyammeeseen. Oli myös Barcan peli, siis se tärkeä peli Bayer Leverkursenia vastaan, mutta baarit oli ihan tyhjillään?? Ei oikeen tajuttu eka, mut täällä ehkä porukka alkaa jo puutuu näistä peleistä, kun niitä on joka viikko ja eilen sato aika huolella plus et tää peli tuli telkastakin. Barca voitti kuiteski 3-1.


Oon nyt töissä tehny tätä mun projektia kohta viikon ja tuun varmaan tekee vielä tän viikon loppuun asti. Ehkä jos ens viikolla pääsis taas tekee normivarauksia.. Tää puheluihin vastaaminenkin alkaa sujuu vaan entistä paremmin, ei tarvii enää ihan kokoajan häiritä tääl toimistos muita ja kysyä mitä ne haluaa.


Reilu kaks viikkoa ja LOMA! Hiihtoloma.. Varattiin Noran kans lennot Pariisiin sit. Hups. Mein luokkalainen Elina tekee harjottelunsa Pariisissa samalaisessa incoming toimistossa kun mekin, niin kiva nähdä sitä ja kiva kun on jo opas valmiina ;) Ollaan siellä tosin vaan 2 yötä, mut on sekin jotain. Lähdetään siis sillon to 8.3., joten mulla onneks on aikaa olla rennosti ennen sitä ja tutustua vaikka enemmän taas näihin nähtävyyksiin mitä Barcelona tarjoaa.


Kelit alkaa lämpenee, WIHIIIIIIIII! Nyt loppu viikokskin on jo luvattu +15 päivisin. Estamos muy feliz! Ens viikonloppuna on kans karnevaalit (tai no alkaa jo huomenna), lähdetään sitten Noran kanssa sunnuntaina Sitgesiin (pienempi kaupunki etelässä) kattelee niitä.


Gracias y besitos,
Reetta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti